מתוקים יפנים

הרבה כבר נכתב ונאמר על האוכל היפני: הסושי ,אטריות האודון, ומרק הראמן כבר מזמן מוכרים אצל כל מי שמבקר במסעדות היפניות בארץ.
אבל מה עם הקינוחים היפנים? ….קינוח יפני-עוגיית מקרון
את המתוקים היפנים אפשר לחלק לשניים: הקינוחים המסורתיים והקינוחים המערביים.
הקינוחים בסגנון המערבי, מאופיינים בשילוב בין מרכיבים מערביים כמו-קקאו, חלב, שמנת ועוד…
בשילוב עם מרכיבים מסורתיים כמו-תה ירוק, שעועית אזוקו, שומשום שחור ועוד …
השילוב בין המערבי למסורתי יוצר קינוחים "מקוריים" כמו קיט-קט תה ירוק או גלידת תה ירוק הנפוצים ביפן.קינוח יפני עוגיית דב
הקינוח המסורתי הוא בעל טעמים מעודנים מאוד, בעל מתיקות מופחתת ושם דגש על האסתטיקה.
כמו כל דבר ביפן גם האוכל הוא קודם כל תאווה לעיניים ורק אחר כך גם לחיך.
הקינוחים המסורתיים יפים כמו יצירת אומנות ומדויקים עד הפרט האחרון עד שממש כואב הלב "לתת ביס" בקינוח היפה ולהרוס את היצירה המושלמת.
האתר  bored panda ריכז תמונות של קינוחים יפנים יפים ומדהימים ועכשיו רק נשאר לאכול ולגלות אם הטעם משתווה למראה.
http://www.pitria.com/japanese-sweets

קינוח יפני עוגת מים

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל

אתה מגיב באמצעות חשבון Google שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s