עוגת הטיפה

"עוגת טיפה" mizu shingen mochi– הנה עוגה טבעונית הנראית כמו טיפת גשם שקופה.

פרוש השם: Mizu-מים ו- shingen mochi- סוג של עוגת אורז מתוקה.

המנה פותחה לראשונה על ידי חברת Kinseiken Seika שבמחוז יאמאנאשי ליד טוקיו, יפן בשנת

2014. בתחילת הדרך השתמש היצרן במים מהר קאיקומה שבדרום הרי האלפים היפניים.

ומאז הפכו עוגות אלה לפופולאריות והן משולבות בתפריטי בתי קפה רבים ביפן וכן נמכרות בערכות

"להכנה ביתית".

"עוגת הטיפה"  מורכבת ממים מינרלים ואגר שהוא תחליף טבעוני לג'לטין המופק מאצות, לפיכך,

אין לעוגה כמעט קלוריות.

לצידה של הטיפה יוגש סירופ מתוק מסויה דמוי מולסה המכונה קורומיצו, וקמח שעועית סויה הנקרא קינאקו.

את עוגת הטיפה יש לאכול תוך 20 דקות מרגע הגשתה אחרת היא שתימס.

  • התמונות מרחבי הרשת

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל

אתה מגיב באמצעות חשבון Google שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s