5 דברים שאפשר לעשות ברובע הקניות אוסו

למרות היותה העיר הרביעית בגודלה ביפן, נגויה במחוז איצ'י נמצאת לעתים קרובות מחוץ לרדאר עבור תיירים, וחבל מאוד. לנגויה יש הרבה מה להציע, מאתרים היסטוריים ועד האוכל הטוב ביותר במדינה. יש בה גם את אוסו, רובע קניות מהנה ומפנק הראוי לכל מסלול של טוקוקו.

אוסו, הממוקמת לא רחוק מתחנת Nagoya על קווי הרכבת התחתית Meijo ו-Tsurumai, מרוכזת סביב מקדש אוסו קאנון. כל ביקור במקדש אינו שלם בלי שיטוט בין החנויות והמסעדות הרבות. ביחד, השניים חולקים היסטוריה ארוכה של אספקת מרכז התרבות והבידור של נגויה.

אז בין אם אתם רוצים לאסוף אופנת וינטג', לבדוק משחקי קונסולות רטרו או לאכול, הכל כאן.

לאכול את כל האוכל

אוסו עמוסה בדוכני רחוב שמוכרים כל מיני מאכלים, גם אוכל יפני – כולל כמה התמחויות איצ'י ונגויה – וגם אוכל זר. אתם יכולים בקלות להעביר אחר הצהריים שלם רק לעבור מדוכן לדוכן ולנסות את כל מה שמציעים.

אם אין לכם זמן כזה, מומלץ להתחיל עם Enshidajipai בתחנת Kamimaezu בסוף אזור הקניות. שם מוכרים עוף מטוגן שתוכלו למצוא בשווקי הלילה הרבים של טייוואן וזה פנטסטי.

דגשים אחרים של חטיפי Osu כוללים כריכים וייטנאמיים Banh mi מבית Bep Viet, לחמניות טייוואניות אפויות, הנקראות פאוזו, מפאאופאוטי (אל תשכחו גם את הגיוזה), וקימבאפ והוטוק קוריאני מהאן-מדאן. אם אתם רוצים משהו קצת יותר מהותי, שבו על קערת פו ב-Bep Viet, קבב דונר באחד ממקומות Mega Kebab הרבים, או צלחת עוף צלוי בOsu Brazil הפנטסטי.

קנו את כל הבגדים

אוסו הוא כמו שיבויה, הראג'וקו ואקיהברה של טוקיו, כולם התגלגלו לאחד. ובכל זאת, אם אתם מחפשים חווית אופנה בסגנון טוקיו, Osu הוא המקום ללכת אליו.

אם אתo חובבי קניות חסכוניות של פורוג'י (בגדים משומשים), Osu יסדר אתכם. יש חנויות כמו Big Time ו-Small Change שמתמקדות בסגנונות מהמחצית השנייה של המאה ה-20, בעוד שאחרות מציעות אופנה עדכנית יותר מחו"ל. לסוגי לוליטה גותית, בדקו את ה- Violet Blue ארוכת השנים.

לבסוף, אתם באמת צריכים לבדוק כמה מהחנויות שמוכרות בגדי קז'ואל צעקניים. לנאגואים יש היסטוריה ארוכה של לובשי בגדים צעקניים. למרות שנראה שהטרנד הולך ומתפוגג עם הדורות הצעירים, גברים בגיל העמידה עם שיער מולבן צריכים להשיג את החולצות המנומרות שלהם איפשהו.

לחיות את חיי האוטאקו הטובים ביותר 

לא משנה מהי תשוקת האוטאקו או האושיקטסו שלכם (האליל או הדמות שאתם מעריצים), אתם בטוח תמצאו את מה שאתם מחפש באוסו. מתחרה באקיהבארה ובניפונבשי של אוסקה כמרכזי אוטאקו של יפן, אוסו יספק אתכם.

אם עוזרות הן הקטע שלכן, או שאתן סתם סקרניות לגבי החוויה, אתן יכולות לבדוק את רשת בתי הקפה המשרתות הפופולרית Maidreamin, כמו גם כמה בתי קפה מקומיים שאינם רשתות. עברו אל מנדראק רב הקומות או אל הג'ונגל הסמוך עבור אספני צעצועים. יש גם חנויות לדמויות אנימה, משחקי וידאו רטרו, תמונות אלילים ואפילו רכיבי אודיו ומחשב, מהדהדים את ימיה הראשונים של אקיהברה כיעד אלקטרוניקה. Osu גם מארח את פסגת הקוספליי העולמית בכל קיץ.

צפו במופע בובות

מקדש באנשוג'י נבנה על ידי אודה נובוהיד, אביו של איש המלחמה המפורסם אודה נובונאגה. המקדש עומד כעת באמצע אזור הקניות המקורה של אוסו. זהו מראה לא מתאים בין החנויות ודוכני האוכל עם פסל הדרקון המפואר והמפותל ושערי הטורי האדומים שלו. עם זאת, פנו לכיוון החלק האחורי של המקדש כדי לספוג מעט טכנולוגיה מתקופת האדו: מופע קאראקורי נינגיו, או בובות שעון.

לאחר ששעונים יובאו לראשונה ליפן במאה ה-16, אומנים יפנים השתמשו בטכנולוגיה כדי ליצור בובות מכניות אוטומטיות. באנשוג'י מציג מופע קאראקורי המספר את סיפורו של אודה נובונאגה שמשליך אפר בהלוויה של אביו במקום להעלות קטורת. הוא גם מתאר ריקוד נובונאגה ישן יותר. המופע מתקיים כל שעתיים לאורך היום.

להופעה נוספת של קאראקורי נינגיו, בקרו במקדש קאנון. הופעה זו מציגה את טוקוגאווה מונהארו צועד דרך נגויה בקימונו הראוותני והצבעוני שלו.

בקרו במקדש אוסו קאנון

מקדש אוסו קאנון הוא נקודת העיגון של אוסו. עם צבע הורמיליון שלו וגגות הגמלונים הגדולים שלו, זה מקום מצוין לתמונות כמו גם להתבוננות. המקדש נבנה במקור בתקופת קמאקורה (1192-1333) הממוקם במחוז גיפו הסמוך. לאחר שטוקוגאווה איאיאסו הצליח לאחד את יפן, הוא עבר לנגויה כדי להצטרף לטירת נגויה שלו שהושלמה לאחרונה. כאשר העיירה התרחבה סביב טירת נגויה, רובע הקניות התפתח סביב מקדש אוסו קאנון שהועבר לאחרונה.

שמו של המקדש מגיע מאובייקט הפולחן העיקרי שלו, פסל עץ של קאנון, אלת הרחמים. הוא נחצב על ידי קובו דאישי, מייסד הבודהיזם השינגון ואחד האנשים הנערצים ביותר בדת היפנית. במקדש שוכנת גם ספרייה המכילה טקסטים נדירים רבים. אחד מהם הוא העותק הישן ביותר של הקוג'יקי, ​​כרוניקה של ייסוד יפן, המיתוסים וההיסטוריה המוקדמת של יפן.

*התמונות בבלוג מרחבי הרשת

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s